aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτός που «έσβησε» ο Χιώτης και το αμυντικό «καρέ»!

Αυτός που «έσβησε» ο Χιώτης και το αμυντικό «καρέ»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες πως ο Αλεξάντρ Λακαζέτ ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη Λιόν και να βγει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Γαλλίας για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Λακαζέτ, είναι γέννημα-θρέμμα της Λιόν στην οποία αγωνίζεται από τα παιδικά του χρόνια και συγκεκριμένα από το 1998. Ποιους ενδιαφέρει αυτό; Ενδιαφέρει όσους θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια τον επαναληπτικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Λιόν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2011-12, μέσω του οποίου οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν τον σπουδαιότερο άθλο στην Ιστορία τους (πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης).

Ο 20χρονος τότε Λακαζέτ, βρέθηκε αντιμέτωπος με την τετράδα της άμυνας του ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Πάουλο Ζόρζε, Ουίλιαμ Μποαβεντούρα) και δεν κατάφερε ουσιαστικά να… πληγώσει κανέναν, ενώ ο Διονύσης Χιώτης νίκησε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό από τα ένδεκα βήματα στη διαδικασία των πέναλτι.

Πλέον, ο Λακαζέτ δεν ετοιμάζεται να κάνει απλά ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αλλά πιθανόν να κληθεί να αντικαταστήσει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον πλανήτη.

Θυμηθείτε πιο κάτω!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ