aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτοί “κατέβασαν” την σελίδα μας. Ξεχνούν ότι κατεβάζουμε κυβερνήσεις»

«Αυτοί “κατέβασαν” την σελίδα μας. Ξεχνούν ότι κατεβάζουμε κυβερνήσεις»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ μέσω της οποίας καταγγέλλει, χωρίς να ονοματίζει, ποιοι κατεβάζουν την σελίδα τους από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Παράλληλα στέλνουν μήνυμα ενότητας και τάσσονται για άλλη μια φορά κατά της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Με την χθεσινή μας ανάρτηση, ενημερώσαμε τον κόσμο μας πως η σελίδα μας έχει πέσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, άνευ εννοείτε σοβαρού λόγου και αιτίας. Από χθες παίρνουμε δεκάδες προσωπικά μηνύματα από τον κόσμο μας, ο οποίος εύλογα ρωτάει να μάθει γιατί συμβαίνει αυτό. Η απάντηση είναι απλή…

Την σελίδα μας την έχουν κλείσει οι ίδιοι που μας έδιωξαν από τα γήπεδα το 2018, με την κάρτα φιλάθλου. Ο λόγος;; H κάρτα φιλάθλου δεν έγινε μόνο για να αισχροκερδούν με τα τηλεοπτικά, εις βάρος των φιλάθλων και του ποδοσφαίρου, αλλά έγινε επίσης γιατί αυτοί οι κύριοι δεν θέλουν απέναντι τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ. Δεν θέλουν οργανωμένα σύνολα να φωνάζουν για τα εθνικά μας θέματα. Δεν θέλουν οργανωμένα σύνολα να φωνάζουν για την αναξιοκρατία τους. Δεν θέλουν τους οργανωμένους να φωνάζουν για τα κοινωνικά προβλήματα. Δεν θέλουν κυρίως οργανωμένους να φωνάζουν για τις μαχαιριές και για τα όσα συμβαίνουν τόσο στο κέντρο της Λευκωσίας, όσο και στην υπόλοιπη Κύπρο (δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για αυτό το θέμα, γιατί ίσως βρουν αφορμή να μας ξανακλείσουν).

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…

Όμως, οι κύριοι αυτοί πλανώνται πλάνην οικτρά. Το μεγάλο λάθος τους ήταν που τα έβαλαν με τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ. Ξεχνούν πως οι οπαδοί και φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, όταν θέλουν ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις. Ξεχνούν πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι αηδιασμένος με την κάρτα φιλάθλου, η οποία πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ και τα συμφέροντα της ομάδας μας..

Καλούμε τον κόσμο μας όπως διαδίδει την σελίδα μας και τις ανακοινώσεις μας… Καλούμε όλους να μας ακολουθήσουν στον αγώνα μας, ο οποίος είναι πέρα για πέρα αγνός και έχει ως σκοπό την επιβίωση του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ… Για να ξαναγίνει το ΓΣΠ όπως άλλοτε, το φόβητρο της Ευρώπης. Για να ξαναζήσουμε στιγμές του 2012. Για να ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας ότι ζήσαμε εμείς στα τσιμέντα του Μακαρείου και του παλιού ΓΣΠ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ