aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αυτοί έρχονται για την πρωτιά

Το πρωί της Τρίτης, 6/12, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία, εν Ελλάδι, προπόνηση, πριν από το ταξίδι στη Λευκωσία, για τον έκτο αγώνα της φάσης των ομίλων, του εφετινού UEFA Europa League, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παναγιώτης Ρέτσος, δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών, μένοντας εκτός προγράμματος και κάνοντας, πλέον, αγώνα δρόμου, για να προλάβουν το ματς στα Ιωάννινα, την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Όσκαρ Καρντόσο ταλαιπωρείται από γρίπη, με αποτέλεσμα να απέχει επίσης από την σημερινή προπόνηση και να μένει επίσης εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πάουλο Μπέντο έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Σκαφίδας, αλλά και ο νεαρός Νικολάου. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

Η αποστολή αναχωρεί για τη Λευκωσία το πρωί της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ