aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Αυτοί χάνουν από τον ΑΠΟΕΛ, πώς θα γλιτώσουν από την ΑΕΚ;»

«Αυτοί χάνουν από τον ΑΠΟΕΛ, πώς θα γλιτώσουν από την ΑΕΚ;»

Ο Ολυμπιακός είχε τα (ψιλο)χάλια του. Έχασε από τη Λάρισα του Άγγελου (Αναστασιάδη), του Ανδρέα (Αβραάμ) και του… Κούγια και ηττήθηκε εντός από τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Τώρα είναι ευκαιρία μας», θα σκέφτηκαν οι ΑΕΚτζήδες κι ανέβασαν τις προσδοκίες τους στα ύψη.

Κι επειδή είναι γνωστό ότι, στην Ελλάδα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποτιμούν το κυπριακό ποδόσφαιρο, προχώρησαν σε συνειρμούς: «Αυτοί χάνουν από τον ΑΠΟΕΛ, πώς θα γλιτώσουν από την ΑΕΚ;».

Κάπου εκεί έγινε η ζημιά και τους ήρθε βαριά η τριάρα στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το εκπληκτικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ όχι μόνο δεν σταυρώνει καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά σε αγώνες πρωταθλήματος «διασύρεται» σε μόνιμη βάση.

Σεζόν 2010-11 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0, σεζόν 2011-12 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0, σεζόν 2012-13 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0, σεζόν 2015-16 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-0! Δεκαπέντε γκολ είχε φάει η ΑΕΚ στην τρέχουσα δεκαετία συν τα τρία προχθεσινά, μας κάνουν 18! Χωρίς να πετύχει ούτε ένα. Όλο ήττες με απολογισμό τερμάτων 18-0 και… μπέρδεψε άγρια ο Τιμούρ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ