aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτοανακοινώθηκε στον ΑΠΟΕΛ ο Φραν Μαρτίνες!

Αυτοανακοινώθηκε στον ΑΠΟΕΛ ο Φραν Μαρτίνες!

Τη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ από τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Φραν Μαρτίνες. Όχι δεν πρόκειται ούτε για επιθετικό ολκής, ούτε για εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα, ούτε καν για αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό που πιθανόν να αναζητήσει ο ΑΠΟΕΛ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Ισπανό, ο οποίος σπούδασε μαθηματικά και έχει ως ασχολία τα στατιστικά του ποδοσφαίρου. Όπως ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα τον επόμενο μήνα θα έρθει στην Κύπρο για να μάθει καλύτερα την γλώσσα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι κατηγορίες του Ινγκεμπρίγκτσεν για απειλές θανάτου στο ΓΣΠ

Για όσους δεν γνωρίζουν η 28η Δεκεμβρίου για τους Ισπανούς είναι η αντίστοιχη δική μας πρωταπριλιά και ο Φράν μάλλον ενέπλεξε τον ΑΠΟΕΛ για να τηρήσει το έθιμο με το ψέμα. Οι πλείστοι διαδικτυακοί του φίλοι αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για φάρσα, όμως υπάρχουν και μερικοί που «τσίμπησαν» και μοίρασαν συγχαρητήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ