aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτό θα αποτελέσει έκπληξη

Αυτό θα αποτελέσει έκπληξη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η σωστή αξιολόγηση των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών αποτέλεσε για τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του σημαντική πτυχή από την πρώτη μέρα της επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ. Αν και η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ελλαδίτης προπονητής είναι αναγκασμένος με βάση την ενημέρωση που έτυχε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Και όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται πως θα ανακατέψει πάρα πολύ την τράπουλα ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Βιτόρουλ.

Θα αποτελέσει όμως έκπληξη εάν επαναλάβει την ενδεκάδα της πρώτης αναμέτρησης αφού η απόδοση είχε προβληματίσει. Ο Μπόι Βάτερμαν, λοιπόν, θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζίφκο Μιλάνοφ, Γιώργος Μερκής, Χεσούς Ρουέδα και Ρομπέρτο Λάγο. Ο Καρλάο γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό, βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας και ως εκ τούτου δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν χρησιμοποιηθεί.

Οι Νούνο Μοράις και Βινίσιους θα αποτελέσουν το δίδυμο στην καρδιά του κέντρου και στις πτέρυγες τις θέσεις διεκδικούν οι Γιώργος Εφραίμ, Βάντερ Βιέιρα, Στάθης Αλωνεύτης και Τόμι Ορ, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ιγκόρ ντε Καμάργκο αναμένεται πως θα κινείται ο Φακούντο Μπερτόλιο, εκτός και εάν προτιμηθεί ο Βάντερ και βρει θέση στο αρχικό σχήμα (πτέρυγες) ένας εκ των Αλωνεύτη, Ορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ