aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε...»

«Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε…»

Ο Γιόνας Σβένσον, βασικός δεξιός μπακ της Ρόζενμποργκ, δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χάγκεσουντ και τη θέση του πήρε ο Φρέντικ Μίντστζο, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση.

«Ναι, ο Φρέντρικ μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλά και ως μπακ, οπόταν θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος από τους δύο θα αγωνιστεί την Τετάρτη. O 23χρονος Γιόνας Σβένσον αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια προκριματικών με τη Ρόζενμποργκ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το υπάρχον ρόστερ.

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δυο αγώνες και ότι ένα εκτός έδρας γκολ είναι πολύ σημαντικό να το έχει κάποιος μαζί του στον επαναληπτικό. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα προσέξουμε την άμυνα και ταυτόχρονα πρέπει να επιτεθούμε στην έδρα μας. Είμαστε πολύ δυνατοί εδώ και χρόνια στο γήπεδο μας, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράραμε πολλά γκολ. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο και την Τετάρτη», δήλωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ