aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αυτό είναι το επιπλέον κίνητρο μου στον ΑΠΟΕΛ»

«Αυτό είναι το επιπλέον κίνητρο μου στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Ρενάν Μπρεσάν θεωρεί πως ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί για τον ίδιο μια ευκαιρία να ξανανέβει επίπεδο και να φορέσει ξανά το στέμμα του πρωταθλητή. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού της ομάδας. «Το όνομα της ομάδας έχει ταξιδέψει παντού.

Για μένα η ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ μού ξυπνούσε το κίνητρο που είχα στην ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Να έρθω σε μια ομάδα πρωταθλήτρια που θα μου έδινε τη δυνατότητα να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, να βρω το κίνητρο που είχα ανάγκη ως ποδοσφαιριστής. Είμαι ευτυχισμένος που η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας σύλλογος με πολύ κόσμο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται να παίζει για να βελτιώνεται», αναγνωρίζοντας παραλλήλως ότι «μπορώ να παίξω και καλύτερα και αυτό θα έρθει μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά».

Και συνέχισε: «Νιώθω ήδη καλύτερα. Όταν ήρθα, οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για μένα. Πάρα πολλή ζέστη, κάτι που είχα να συναντήσω από τον καιρό που έπαιζα στη Βραζιλία. Υπάρχει πολύς συναγωνισμός, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύω σκληρά και ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για να αγωνίζομαι. Προσπαθώ να βελτιώνομαι, ξέρω ότι υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, όμως νιώθω έτοιμος. Άρα πλέον είναι θέμα του προπονητή πότε θα με χρησιμοποιεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ