aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτό δεν ήταν ντέρμπι, ήταν αγώνας ΜΜΑ!

Αυτό δεν ήταν ντέρμπι, ήταν αγώνας ΜΜΑ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, άρχισαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και εύκολα μπορούσε κάποιος να αντιληφθεί ότι δεν θα έβλεπε για αρκετή ώρα «καθαρό» παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά συχνά και δυνατά φάουλ που θα διέκοπταν τη ροή του αγώνα.

Στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, καταγράφηκαν συνολικά 22 φάουλ, εννέα υπέρ της Ομόνοια και 13 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή, έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας έξι φορές (από τρεις για κάθε ομάδα), ενώ μπορούσε να το πράξει και σε ακόμη 3-4 περιπτώσεις, κάτι που αν συνέβαινε θα χανόταν για τα καλά ο έλεγχος του αγώνα και θα είχαμε άλλες… ιστορίες.

Τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, δεν ήταν αγώνας ποδοσφαίρου, αλλά ΜΜΑ (μικτές πολεμικές τέχνες). Ευτυχώς στην επανάληψη είδαμε παιχνίδι (στα περισσότερα λεπτά τουλάχιστον), ενώ ο διαιτητής έκανε χρήση της κίτρινης μόνο μία φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ