aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτή τη φορά... κέρδισε καθαρά!

Αυτή τη φορά… κέρδισε καθαρά!

Το πρόσωπο του αγώνα στον Ντούντελανζ ΑΠΟΕΛ, η φάση που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και η διαιτησία του Μαυροβούνιο διαιτητή

ΠΡΟΣΩΠΟ: Για να είμαστε δίκαιοι, τον τίτλο του κορυφαίου τον δικαιούταν και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο νήμα ήλθε ο Μπερτόλιο να τον «κλέψει», ένεκα του γκολ που πέτυχε. Στον επαναληπτικό αγώνα, όμως, ήταν εκ νέου ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο, με τις πλείστες επιθετικές ενέργειες να εκδηλώνονται από την πλευρά που αγωνιζόταν. Απόψε, μάλιστα, ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και ο ΑΠΟΕΛ «καθάρισε» την πρόκριση.

Η ΦΑΣΗ: Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτήν που έφερε το γκολ για τους γαλαζοκίτρινους. Ο Ορ επιχείρησε το δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας της Ντουντελάνζ απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια ο Αυστραλός ανατράπηκε από τον Σνελ, με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο Μαυροβούνιος διαιτητής, Νίκολα Νταμπάνοβιτς ήταν κοντά στις φάσεις και οι πλείστες υποδείξεις του ήταν σωστές. Στη φάση που κέρδισε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ, ήταν πάρα πολύ κοντά και χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε την άσπρη βούλα. Πάντως, επαναληπτική προβολή που να δείχνει την παράβαση δεν προβλήθηκε. Σωστές ήταν και οι υποδείξεις των βοηθών του Νταμπάνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ