aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτή θα είναι η επόμενη κίνηση του Θεόδωρου Κυριακίδη

Αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση του Θεόδωρου Κυριακίδη

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το μεγάλο ερωτηματικό ένα είναι ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 1ης Ιουνίου: αν ο Θεόδωρος Κυριακίδης θα μπει στην εκλογική αρένα για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μελετά τα οικονομικά δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η μονομερής επιτροπή του Γιάννη Δημητρίου.

Είναι γεγονός πως τα οικονομικά δεδομένα, με το χρέος των 24.000.000 ευρώ, μόνο εύκολο δεν είναι να διαχειριστούν. Από την άλλη, είναι επίσης δεδομένο πως βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια του Κυριακίδη για να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής.

Ο πρώην αντιπρόεδρος και αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των γαλαζοκιτρίνων, ξέρει καλά πως το να βρεθεί επενδυτής ποδοσφαιρικής εταιρείας σε τόσο χαλεπούς καιρούς, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ειδικά με το χρέος που ανακοινώθηκε για τον σύλλογο της πρωτεύουσας.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, πολύ σύντομα ο Κυριακίδης θα είναι σε θέση να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση για όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Παράλληλα, οι πληροφορίες μας λένε πως θα ενημερώσει και για τα μέλη που θα είναι μαζί του στον συνδυασμό του (πάντοτε με την προϋπόθεση ότι θα καρποφορήσουν οι επαφές του για εξεύρεση στρατηγικού επενδύτη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ