aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυστηρός ο Πετεβίνος: «Είναι απαράδεκτο, δύο πανομοιότυπα γκολ»

Αυστηρός ο Πετεβίνος: «Είναι απαράδεκτο, δύο πανομοιότυπα γκολ»

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να εξασφάλισε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με το ισόπαλο 3-3 κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» σ’ ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, όμως ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ήταν αυστηρός κριτής της ομάδας του. Στάθηκε στα τρία γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ και στο γεγονός ότι για άλλο ένα αγώνα, τον πέμπτο φετινό (δύο στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο και ένα στο Σουπερ Καπ) η ομάδα της Λευκωσίας δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε λάθη και από τις δύο ομάδες. Ένιωθαν και οι δύο ομάδες την πίεση του αποτελέσματος και έκαναν λάθη. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε δύο πανομοιότυπα γκολ (το πρώτο και το τρίτο) γιατί είναι σημαντικά τα παιχνίδια που έρχονται για την επίτευξη των στόχων μας. Πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας την Παρασκευή.

Είδαμε όλοι πόσο καλός αντίπαλος είναι η ΑΕΚ, δεν καταφέραμε ούτε σήμερα να την κερδίσουμε και αντιλαμβάνεσαι ότι δείχνουμε δυσκολίες απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα. Πήραμε το αποτέλεσμα, το παιχνίδι του σαββατοκύριακου είναι εντελώς διαφορετικό. Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και δεχθήκαμε τρία γκολ πρέπει αυτά τα πράγματα να τα διορθώσεις, γιατί τα παιχνίδια που έρχονται δεν συγχωρούν λάθη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ