aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΆφησαν τον Πιέρο και... έπιασαν τον Κρίστιανσεν

Άφησαν τον Πιέρο και… έπιασαν τον Κρίστιανσεν

Τα ΜΜΕ της Ελλάδας δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά το σήριαλ με τον Πιέρο Σωτηρίου, τώρα ξεκίνησαν να ασχολούνται και με τον Τόμας Κρίστιανσεν, αναφέροντας πως βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Διαβάστε πιο κάτω το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportdog.gr και θα καταλάβετε:

“Όσο περνούν οι ημέρες και ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει προπονητή, τόσο κερδίζει πόντους ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος εκτιμάται ότι ακόμα κι αν δεν μείνει στον πάγκο, θα πάρει άλλο πόστο στην ΠΑΕ.

Εξάλλου, στο Λιμάνι έχουν προτεραιότητα να επιλέξουν τεχνικό από το εξωτερικό και γι’ αυτό εξετάζουν πολλές περιπτώσεις, κάποιες εκ των οποίων είναι από το πάνω ράφι.

Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν ως διαθέσιμες επιλογές στην αγορά τρεις προπονητές, χωρίς, πάντως, να σημαίνει ότι όντως οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει και τις επαφές μαζί τους.

Ο πρώτος είναι ο Καράνκα, με τον οποίο οι πρωταθλητές είχαν μιλήσει παλαιότερα, ο δεύτερος είναι ο Ισπανοδανός Κρίστιανσεν που έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται πάντα στα υπόψιν των Πειραιωτών και ο τρίτος είναι Μαρθελίνιο, ο πρώην της Βιγιαρεάλ, ο οποίος θεωρείται όνομα-βόμβα, αλλά από τον περασμένο Αύγουστο είναι χωρίς ομάδα.

Παράλληλα, άλλωστε, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν εσχάτως πιο εντατικά την αγορά της Ισπανίας, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, όπως του Εσκριμπά, ο οποίος είχε παίξει και παλαιότερα ως εναλλακτική του Μάρκο Σίλβα και θεωρείται εύκολη υπόθεση, αλλά και του Πελεγκρίνο, ο οποίος δεν είναι …τοπ κλας προπονητής, ωστόσο ανέστησε την καριέρα του στη θητεία του στην Αλαβές και έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Πάντως, όπως μετέδωσε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ισπανία, ο Πελεγκρίνο συζητάει την επέκταση του συμβολαίου του με την Αλαβές, καθώς είχε υπογράψει οψιόν ανανέωσης αν έσωζε την ομάδα, κάτι που κατάφερε και προφανώς είναι στο χέρι του να αποφασίσει αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, την ώρα που άλλες έξι(!) ομάδες από την Πριμέρα, σύμφωνα με τον σταθμό, τον έχουν στη λίστα τους.

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά τον Γκαλτιέ, δε δείχνει να έχει πιθανότητες, καθώς αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πάει σε γαλλική λύση, τότε θα προτιμήσει τον Γκαρντ, ενώ η στροφή στην ισπανική αγορά ενδεχομένως να έχει κάνει και με την επιστροφή του Κοβάσεβιτς.

Ένα άλλο όνομα που γράφτηκε από την Ισπανία είναι κι αυτό του Σετιέν, αλλά από τη μία θεωρείται σχετικά μεγάλος (60 ετών) και από την άλλη δεν έχει να επιδείξει πολλά πράγματα, πέρα από την εξαιρετική δουλειά του για δύο σεζόν με την Λας Πάλμας.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι το θέμα του προπονητή δε θα κλείσει τόσο άμεσα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει το deal με τη Νότιχαμ Φόρεστ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ