aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΕΛ: Ας είναι καλά ο Μαέ

ΑΕΛ: Ας είναι καλά ο Μαέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ας είναι καλά ο Μαέ, λένε στην ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο πρώτος σκόρερ των γαλαζοκιτρίνων είχε περάσει τότε ως αλλαγή στο παιχνίδι όταν η ΑΕΛ βρήκε «τα δυο στενά» και με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία.

Σ’ αυτά τα γκολ οφείλεται η παρουσία της ομάδας του Κέρκεζ στα ημιτελικά του θεσμού, αφού στον προχθεσινό επαναληπτικό έμεινε άσφαιρη. Ευτυχώς γι’ αυτήν το γκολ του Σιαθά δεν ήταν αρκετό για να της φράξει τον δρόμο για τους «4». Πλέον, η ΑΕΛ κάνει όνειρα για παρουσία στον τελικό, όπως έκανε προ διετίας, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο. Ως η τελευταία κάτοχος του τροπαίου, προσβλέπει σε διατήρηση των σκήπτρων.

Για άλλη μια φορά η ΑΕΛ επιβεβαίωσε την εκτός έδρας αδυναμία της. Τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, μετρώντας στο πρωτάθλημα μεγάλη απώλεια βαθμών. Παρόλο που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, ο Κέρκεζ δεν βρήκε το αντίδοτο. Είναι κάτι που προβληματίζει στην προσπάθεια της ΑΕΛ για κατάκτηση του τίτλου, αφού στα πλέι οφ εκτός Λεμεσού θα βγει για πρώτη φορά την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Μπορεί έστω και τώρα να αλλάξει την εικόνα της μακριά από το Τσίρειο; Την απάντηση μόνο οι ποδοσφαιριστές της είναι σε θέση να τη δώσουν. Εάν ναι, τότε δικαιούται να ελπίζει, εάν όχι, τότε θα χάσει το τρένο για τον τίτλο.

Στην προηγούμενη παρουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έμεινε στο 0-0. Αυτή τη φορά όμως, όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, απαιτείται η νίκη όσο δύσκολο κι αν είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ