aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άδικο για τα παιδιά, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις»

«Άδικο για τα παιδιά, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις»

Στην τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο τεχνικός των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης προπονητής χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα, ενώ υπογράμμισε πως στοίχισαν στο τριφύλλι οι αναγκαστικές αλλαγές των Γκόμεθ και Λοέ στο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο, ένα ντέρμπι. Εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο, δεν τον αφήσαμε να πιστέψει πέραν από κάποιας φάσης στο πρώτο μέρος. Οι δύο αλλαγές μας αποσυντόνισαν, ήταν αναγκαστικές, ήταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματα μας. Ήταν άδικο για τα παιδιά, γιατί πιστέψαμε και το δείξαμε μέχρι το τέλος, έστω και με 10 παίχτες. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα, η ομάδα έχασε βαθμούς, όμως κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί μέχρι το τέλος. Είναι κρίμα για την προσπάθεια, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Κοιτάμε τον στόχο μας, να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους τραυματίες: «Πρόβλημα στον αστράγαλο και στο γόνατο ο Λοέ. Ο Γκόμεθ ένιωσε ενοχλήσεις δεν ξέρω αν είναι θλάση ή διάταση».

Για την ανατροπή και την ήττα: «Προσπαθούμε να βρίσκουμε τα θετικά. Αυτή είναι η ομάδα μας, να παίρνουμε το μάξιμουμ. Κάποιες συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν. Σήμερα με τους τραυματισμούς αποσυντονιστήκαμε. Είναι λεπτομέρειες, μερικές φορές είναι και η τύχη. Νομίζω πως το πλάνο και η δουλειά φαίνονται στο γήπεδο. Δεν έχουμε αλλαγές επιλογές, πρέπει να δουλεύουμε. Θα τις βελτιώσουμε».

Για την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου: «Θα δούμε για τον Γεννάρη. Δεν μπορώ να σας πω τώρα κάτι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και εκεί είναι η προσοχή μου. Είμαστε σε αναζήτηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ