aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑδειάζει η κλεψύδρα για Μπαλταζάρ

Αδειάζει η κλεψύδρα για Μπαλταζάρ

Ήταν που ήταν επισφαλής η θέση του Μπαλταζάρ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ήλθε η κακή εικόνα της ομάδας και η ανάμιξή του στις συμπλοκές στο φινάλε του ματς, για να την κάνουν ακόμη πιο επισφαλή. Η διοίκηση είναι απογοητευμένη από τις εμφανίσεις και αύριο θα εξετάσει την κατάσταση.

Οι εξάκις σερί πρωταθλητές έφυγαν με το τρίποντο από το «Αμμόχωστος» γιατί ήταν τυχεροί. Ο Ερμής ήταν πολύ καλύτερος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΑΠΟΕΛ δίνει την εντύπωση πως δεν έχει πλάνο και εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις μερικών ποιοτικών ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Όπως έγινε, δηλαδή, στη φάση του γκολ. Ο Τάμαρι έγινε κάτοχος της μπάλας, ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι δίνοντας τη δυνατότητα στον Μοράις να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι έφτιαξαν ευκαιρία στο 85’! Με αντίπαλο τον Ερμή και όχι την Μπαρσελόνα…

Διαβάστε επίσης: Ξύλο, αποβολές και ντροπιαστικές σκηνές στο Ερμής-AΠΟΕΛ (vids & pics)

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ηλίου φαεινότερων ότι δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές. Επιβίωσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ παρά τους δύο αποκλεισμούς από Σούντουβα και Αστάνα, όμως, δύσκολα θα μπορέσει να το κάνει για πολύ με τέτοια εικόνα.

Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν είναι σκάρτο. Μοιάζει, όμως, «ακυβέρνητο» με ποδοσφαιριστές χωρίς αυτοπεποίθηση. Ο Μπαλταζάρ, σαν να μην έφταναν όλα τ’ άλλα, εμπλάκηκε στα επεισόδια και αποβλήθηκε προσθέτοντας άλλο ένα μειονέκτημα στις πλάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ