aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑχόρταγος ο Μπεν Σαχάρ: «Χαρούμενος για την ασίστ, αλλά ήρθα να σκοράρω»

Αχόρταγος ο Μπεν Σαχάρ: «Χαρούμενος για την ασίστ, αλλά ήρθα να σκοράρω»

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έκανε ο Μπεν Σαχάρ. Ο Ισραηλινός επιθετικός είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ των γαλαζοκιτρίνων στη φιλική νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα, καθώς έδωσε την πάσα στον Κλωναρίδη, όμως στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ήρθε στην Κύπρο για να πετυχαίνει γκολ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Πριν να έρθω πολλοί άνθρωποι μου μίλαγαν για τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι πάρα πολύ καλά με την ομάδα καθώς και με τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα καλό παιχνίδι είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά είχε και ο Απόλλων τις δικιές του. Είμαι χαρούμενος για την ασιστ, αλλά ήρθα εδώ για να σκοράρω».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Δεν ήταν και η καλύτερη προετοιμασία λόγο της πανδημίας, χρειάζομαι ακόμα χρόνο όμως ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Ελπίζω παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να γίνεται και καλύτερη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ