aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ90 λεπτά πριν από τη σούπερ ισοφάριση!

90 λεπτά πριν από τη σούπερ ισοφάριση!

Εάν σκοράρει έστω και μία φορά σήμερα στο Τσίρειο, φτάνοντας έτσι στα 90 τέρματα, αυτομάτως η εν λόγω επίδοση θα αποτελέσει την καλύτερη στην ιστορία του.

Τώρα, σε περίπτωση που δεν ηττηθεί, θα καταρρίψει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών σε διαδικασία πλέι οφ, σπάζοντας έτσι ένα ακόμη ρεκόρ. Εκπληκτικό για μια ομάδα που γέμισε… πληγές στην ευρωπαϊκή πορεία, αλλά στη συνέχεια όρθωσε ανάστημα και βρήκε εν τέλει τον δρόμο προς την πολυπόθητη Ιθάκη.

Θέλετε και άλλα που απορρέουν από την αριθμολογία; Εάν η απάντηση είναι καταφατική, διαβάστε το ακόλουθο: Ο ΑΠΟΕΛ έχει απολογισμό 15 νικών και 3 μόλις ισοπαλιών στα παιχνίδια που έδωσε μακριά από το ΓΣΠ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οπότε, φεύγοντας τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το στάδιο της Λεμεσού, το τελευταίο εκτός έδρας ματς στην τρέχουσα σεζόν, θα φτάσει στην επανάληψη ενός επιτεύγματος 20ετίας. Τη σεζόν 1995-96, υπενθυμίζουμε, κατέκτησε αήττητος το νταμπλ, κάτι που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του συλλόγου.

Την αγωνιστική περίοδο 2003-04 μπορεί να μην έχασε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αλλά το στατιστικό «γκρέμισε» η ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΛ στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι στην τρέχουσα σεζόν συνέτριψε το ρεκόρ της πιο παραγωγικής επίθεσης από τον καιρό που ισχύουν τα πλέι οφ και πετυχαίνει ιστορικό ρεκόρ 55 αγώνων σε μια σεζόν, στον Θρύλο εννοείται πως δεν θέλουν στο φινάλε να τσαλακώσουν την εικόνα του πρωταθλητή.

Στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και σε αυτό με την Ανόρθωση, θα επιδιώξουν τη νίκη, επεκτείνοντας παραλλήλως τις επιδόσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ