«20 χιλιάρικα ο Ουζουνίδης, μπούχτισε ο Πετρίδης…»

Δεν το λέμε εμείς, αλλά συνάδελφοι στην Ελλάδα! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της παρασκηνιακή στήλης του Sportime.gr, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να μείνει και του χρόνου στον ΑΠΟΕΛ, καθώς όπως τονίζεται δεν θα του χρεωθεί πιθανή απώλεια του φετινού τίτλου.

Βέβαια, αυτά τα είπε με ξεκάθαρο τρόπο ο Πρόδρομος Πετρίδης που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Δείτε αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Είδε και απόειδε. Δεν είχε πέραση στα ξένα! Έμεινε κανένα χρόνο (plus) στο ταμείο ανεργίας. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέβηκε στην Κύπρο. Επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ. Συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της χρονιάς με ένα 20άρικο τον μήνα και βλέπουμε. Εξι αγώνες, (μόλις) μία νίκη! Στο -6 από την κορυφή (Ομόνοια και Ανόρθωση).

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime της Κυριακής, ο president, Πρόδρομος Πετρίδης έχει μπουχτίσει, πληρώνοντας αποζημιώσεις (σ.σ.: έχει αλλάξει φέτος 3 προπονητές) και θέλει να στηρίξει τον Έλληνα προπονητή και για του χρόνου!

Ασχέτως εξέλιξης φέτος μια και παρέλαβε καμένη γη και δε θα χρεωθεί την πιθανή απώλεια πρωταθλήματος».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ