aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ1989-90: «Βυσσινί» θύμησες για την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ

1989-90: «Βυσσινί» θύμησες για την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ

Στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο Facebook, γίνεται αναφορά σε μία μεγάλη επιτυχία των βυσσινί τη σεζόν 1989-90. Πρόκειται για το 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα κυπέλλου. Στην ανάρτηση, υπάρχει και σχετικό βίντεο!

Αναλυτικά:

«Κατάμεστο το παλιό στάδιο, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Πολύ δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, όπως βλέπουμε στο βίντεο, όμως, η ομάδα μας ήταν σε εξαιρετική μέρα και “έριξε” τρία γκολάκια στην ομάδα της Λευκωσίας.

Στο πρώτο γκολ ο Τάσος Ζουβάνης δεν συγκρατείται ούτε με τράβηγμα της φανέλας από τον Κλεάνθους, ενώ στο τρίτο περνά και τον τερματοφύλακα, όπως άλλωστε συνήθιζε. Στο δεύτερο γκολ, είχαμε μια περίτεχνη και εντυπωσιακή ντρίπλα από τον Μ. Οικονόμου και την καρφωτή κεφαλιά του Γ. Πογιατζιή (Ρας).

Ο κόσμος στην κερκίδα έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. “Αεροπουρούες” ηχούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στο τέλος ακούστηκε το “Ένωση χαιρέτα το λαό σου”.

Αγωνίστηκαν οι: Α. Κλέφτης, Κ. Καράς, Λ. Κόκκινος, Δ. Στέκκος, Α. Κίττος, Π. Πογιατζιής, Ιλούγκα, Μ. Κίττος, Μ. Οικονόμου, Τ. Ζουβάνης, Γ. Πογιατζιής (Ζέμπασιης, Στάθης)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ