aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«16.000.000 ευρώ, γήπεδο και σχεδιασμένη δουλειά»

«16.000.000 ευρώ, γήπεδο και σχεδιασμένη δουλειά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η σερβική ιστοσελίδα sportklub.rs ετοίμασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία του ΑΠΟΕΛ και σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τόζα Σάμπουριτς. «Τα τελευταία 10 χρόνια ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε επτά φορές σε ομίλους, 4 του Τσάμπιονς Λιγκ και 3 του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι αποτέλεσμα της σχεδιασμένης δουλειάς που γίνεται, ο κάθε ένας γνωρίζει τον ρόλο του και τι πρέπει να κάνει. Εκτός από εμάς και ο Απόλλων και η ΑΕΚ είναι καλοί στην Ευρώπη», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Η είσοδος μας στους ομίλους μας φέρνει 16.000.000 ευρώ και αν ο σύλλογος συνεχίσει να μεγαλώνει, τότε θα χτίσουμε ένα νέο γήπεδο. Έχουμε ένα δίκτυο σκάουτινγκ που δουλεύει εξαιρετικά, τσεκάρει παίχτες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και όπου χρειάζεται η ομάδα γίνονται μετεγγραφές για να παραμείνει ανταγωνιστική. Θα ήθελα μερικούς Σέρβους στην ομάδα, αλλά είναι καλοί και κοστίζουν ακριβά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ