aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ11.000 έκλεισαν θέση μέχρι στιγμής!

11.000 έκλεισαν θέση μέχρι στιγμής!

Παρά την πικρία που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με την απόδοση της ομάδας στη διπλή αναμέτρηση με την Ντούντελαντζ και στην ήττα με 0-1 από τη Βιιτόρουλ στη Ρουμανία, στον επαναληπτικό με τους Ρουμάνος ο κόσμος των πρωταθλητών θα δώσει μαζικό παρών για ακόμη μία φορά στο ΓΣΠ, με στόχο να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές.

Η κρισιμότητα του αγώνα και η προσδοκία για καλύτερη παρουσία με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, συνέβαλαν ώστε να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους φίλους των «γαλαζοκίτρινων». Άλλωστε, το 0-1 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση και ο ΑΠΟΕΛ θα έχει 90 λεπτά στην έδρα του για να το ανατρέψει.

Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι στιγμής 11.000 οπαδοί των γαλαζοκίτρινων έκλεισαν θέση στο γήπεδο της πρωτεύουσας, και λαμβάνοντας υπόψη πως υπάρχουν ακόμη δύο μέρες και κάτι μέχρι την ώρα της αναμέτρησης, οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ