aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τον ήθελε η Δόξα, κατέληξε στην ΕΝΠ!

ΑΠΟΕΛ: Τον ήθελε η Δόξα, κατέληξε στην ΕΝΠ!

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην ΕΝΠ, ο Μηνάς Αντωνίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος επιθετικός πήρε λεπτά συμμετοχής μόνο στους αγώνες κυπέλλου των γαλαζοκιτρίνων με Αγία Νάπα και Δόξα, γι’ αυτό και αποφασίστηκε όπως παραχωρηθεί σε ομάδα που θα αγωνίζεται περισσότερο.

Το όνομα του Κύπριου ποδοσφαιριστή είχε παίξει και στο ρεπορτάζ της Δόξας, η οποία μάλιστα πλησίασε πολύ στην απόκτησή του, ωστόσο για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, δεν φόρεσε τελικά τα πράσινα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μηνάς Αντωνίου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην ΕΝΠ».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση από τους «βυσσινί»: Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Κύπριο διεθνή ακραίο επιθετικό Μηνά Αντωνίου. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί από αύριο κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μας, έτσι ώστε να τεθεί στη διάθεση του Κάριτ Φέλκ ενόψει του αγώνα με την Αλκή. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης καλωσορίζει τον Μηνά και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ