aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τι κρύβει η νέα κίνηση ενίσχυσης του Πρόδρομου Πετρίδη

ΑΠΟΕΛ: Τι κρύβει η νέα κίνηση ενίσχυσης του Πρόδρομου Πετρίδη

Σήμερα θα φτάσει στην Κύπρο ο Λεωνίδας Παπαδάκης ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προπονητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη θέση του γυμναστή. Είναι αλήθεια πως κανείς δεν περίμενε την κίνηση αυτή από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκηση του, από την στιγμή που μαζί με τον Αυγουστή αλλά και τον Παπαπαναγή είχε έρθει και ο Ιωακείμ Ιωακείμ.

Η πρόθεση του Πετρίδη όμως να κάνει τον ΑΠΟΕΛ δυνατό σε όλους τους τομείς, τον «ανάγκασε» να κάνει άλλη μια κίνηση με ένα γυμναστή που όλοι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας λένε τα καλύτερα λόγια για την δουλειά, αλλά και τη μεθοδικότητα του. Είναι αλήθεια πως η φυγή του προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στους πράσινους και τώρα η πρόσληψη του Παπαδάκη στην θέση του γυμναστή κάνει τους γαλαζοκίτρινους σαφώς δυνατότερους.

Η κίνηση αυτή καταδεικνύει πως ο Πρόδρομος Πετρίδης θα δώσει όλα τα όπλα που μπορεί στην τεχνική ηγεσία για να καταφέρει να επαναφέρει τους γαλαζοκίτρινους στην κορυφή του κυπριακού ποδόσφαιρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ