aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Σωτηρίου: Μια ιστορία με πέναλτι, καταγγελία, «ανεπιθύμητο» και «παγκόσμια πρωτοτυπία»

ΑΠΟΕΛ-Σωτηρίου: Μια ιστορία με πέναλτι, καταγγελία, «ανεπιθύμητο» και «παγκόσμια πρωτοτυπία»

Δεν πέρασαν λίγοι μήνες από τότε που ο ΑΠΟΕΛ ήταν πυρ και μανία και με τον Λούκα Σωτηρίου, για τις αποφάσεις του στο ματς με τον Ερμή (0-2) και σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα διαιτητεύσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα.

Ήταν στις 17 Απριλίου 2021 όταν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για πέναλτι που έδωσε εις βάρος των γαλαζοκιτρίνων. Ακολούθησε καταγγελία του ρεφ στο φύλλο αγώνος για τους Πρόδρομο Πετρίδη και Νεκτάριο Πετεβίνο για «ντου» στα αποδυτήρια διαιτητών, καθώς και επιστολή του ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ μέσω της οποίας ζητούσε να μην οριστεί ξανά σε παιχνίδι του.

Χαρακτηριστικές ήταν επίσης οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Πετεβίνου τις επόμενες ημέρες. Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λευκωσίας σκανδαλώδες το πέναλτι για παράβαση σε νεκρό χρόνο χωρίς μάλιστα να δει το VAR και μίλησε για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Στο VAR ήταν τότε ο Βασίλης Δημητρίου και το ίδιο θα ισχύσει στο ντέρμπι της Κυριακής στο Τσίρειο.

Είναι άξιον απορίας λοιπόν η αντίδραση των διοικούντων τον ΑΠΟΕΛ στο άκουσμα του ορισμού των διαιτητών για το σημαντικό (κυρίως για την ομάδα τους μετά τις δύο ήττες) παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ