aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: Πιο κοντά ο Νταουσβίλι

ΑΠΟΕΛ: Πιο κοντά ο Νταουσβίλι

Η προχθεσινή επιστροφή του Μουρτάζ Νταουσβίλι στην Κύπρο τον φέρνει πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός μέσος είχε συνάντηση με κορυφαία διοικητικά στελέχη της Ανόρθωσης, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και απομένει ένα βήμα για να αποκτήσει την ελευθέρα του. Βρίσκεται εκτός πλάνου του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί την αποχώρησή του από τη «Μεγάλη Κυρία».

Αν δεν χρονοτριβήσουν λοιπόν ώσπου να βρεθεί η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιό του, θα γίνει ο τρίτος Γεωργιανός που φεύγει από το «Αντώνης Καράς» για να καταλήξει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», μετά τους Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τονρίκε Οκριασβίλι. Μάλιστα, στην πατρίδα τους βρίσκονται ήδη ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς από χθες κάνουν λόγο για οριστικό κλείσιμο του θέματος με διετή συμφωνία ανάμεσα σε Νταουσβίλι και ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, στις τάξεις του συλλόγου της Λευκωσίας διατηρούνται χαμηλοί τόνοι, καθώς χωρίς υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Θα ήταν ευχής έργον πάντως για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το κεφάλαιο «κόφτης». Ένας μπελάς λιγότερος δηλαδή, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.

Έως τότε θα καταβληθεί προσπάθεια να προχωρήσει ακόμη περισσότερο ο μετεγγραφικός σχεδιασμός και να δουλέψει ο Ελλαδίτης προπονητής με όσο το δυνατόν πιο πολλούς ποδοσφαιριστές από την εκκίνηση των προπονήσεων. Κάτι σημαντικό για το χτίσιμο ομάδας σχεδόν από μηδενική βάση. Για τον ίδιο λόγο κινούνται οι διαδικασίες για να τελειώσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για επισημοποίηση της απόκτησης του Δημήτρη Θεοδώρου, καθώς και για να εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του Εθνικού για τη μετεγγραφή του Μάριου Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ