aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Συνέχεια με φάουλ και χρήση του δικαιώματος αλλαγής

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Συνέχεια με φάουλ και χρήση του δικαιώματος αλλαγής

Από το 17’, με φάουλ υπέρ του ΑΠΟΕΛ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή αριστερά όπως επιτίθενται οι γαλαζοκίτρινοι θα επαναρχίσει την Κυριακή (26/12, 17:00) το ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια. Η Boxing Day φέτος δεν θα είναι (μόνο) αγγλική υπόθεση, αφού η μπάλα θα κυλήσει σε κυπριακό γήπεδο απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής διακόπηκε λόγω μειωμένης ορατότητας, απόρροια της αυξημένης ομίχλης που «σκέπασε» αρκετές περιοχές της Λευκωσίας και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή  από το σημείο της διακοπής με το ίδιο φύλλο αγώνα και την ίδια διαιτητική ομάδα. Σε περίπτωση που κάποια εκ των δύο ομάδων προχωρήσει σε αντικατάσταση ποδοσφαιριστή τότε θα καταγραφεί ως μία από τις πέντε διαθέσιμες αλλαγές και μία από τις τρεις φορές που δικαιούται να διακόψει το παιχνίδι.  Κάτι τέτοιο θα συμβεί αναγκαστικά για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Καρώ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, επομένως θα αντικατασταθεί από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε τον αγώνα με τους: Σκουφέτ, Βινίσιους, Σαβιτς, Καρώ, Τσεπάκ, Λουντέμο, Σατσιάς, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο ήταν οι: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Εντογκαλά, Ντανίλο.

Η Ομόνοια άρχισε τον αγώνα με τους: Ουζόχο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο ήταν οι: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ