aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O καπνός γίνεται φωτιά για Αγκίρε, τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες

ΑΠΟΕΛ: O καπνός γίνεται φωτιά για Αγκίρε, τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», λέει μια λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του φημολογούμενου ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ντιέγκο Αγκίρε ο καπνός είναι τόσο έντονος στα όρια του αποπνικτικού.

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός εδώ και καιρό ψάχνεται για να φύγει από τον Απόλλωνα, οι γαλάζιοι της Λεμεσού εδώ και μέρες άρχισαν να ξεμένουν από υπομονή βλέποντας τον ποδοσφαιριστή να μην αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι οι γιατροί άναψαν «πράσινο» για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και φαίνεται πως δεν αργεί η ώρα που οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Ήδη ο Απόλλων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού, Αλεξάντερ Μπίτνερ, επομένως επιβάλλεται να διαγραφούν δύο ποδοσφαιριστές για τις εγγραφές Μπίτνερ και Μπίσεσβαρ. Ο Αγκίρε είναι στην πόρτα της εξόδου και ο ΑΠΟΕΛ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμεί την προσθήκη ενός αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή και ο Αγκίρε φαντάζει ως ιδανική και δοκιμασμένη λύση. Πέρσι κατέγραψε 18 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα και φανέρωσε χαρίσματα κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Τη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια, με το όνομά του να είναι περισσότερο στο ιατρικό δελτίο. Προφανώς και στον ΑΠΟΕΛ πήραν διαβεβαιώσεις ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, γνωρίζει άριστα τα δεδομένα του κυπριακού πρωταθλήματος, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ή καραντίνας και είναι στην ηλικία των 30 χρόνων. Επομένως, έχει μπροστά του άλλα 2-3 χρόνια καριέρας.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αγκίρε να μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για μετεγγραφή του στον «Αρχάγγελο». Μοναδικό «αγκάθι» το συμβόλαιο που διατηρεί με τους γαλάζιους έως το τέλος της σεζόν και τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ