aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: O Hλία βάζει σε δίλημμα τον Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: O Hλία βάζει σε δίλημμα τον Μιλόγεβιτς

H αλλαγή εικόνας του ΑΠΟΕΛ πρέπει να φανεί και στα εντος έδρας παιχνίδια. Οι γαλαζοκίτρινοι σε πέντε αγώνες στο «σπίτι» τους έχουν πετύχει μόλις μια νίκη και αυτό που άρχισαν οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα πρέπει να το συνεχίσουν στο παιχνίδι της Παρασκευής (4/11) με το Παραλίμνι, για τη 10η αγωνιστική.

Ο Σέρβος προπονητής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα πέραν από την νίκη στη Λεμεσό πρόσθεσε στα θετικά και την παρουσία του Μάριου Ηλία, ο οποίος απέδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος φορ στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πρωταγωνιστής σε τρεις τελικές προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ και από αστοχία δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα 70′ που προηγήθηκαν ο Άντον Μάγκλιτσα κατέγραψε άλλη μία… αδιάφορη παρουσία στη γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ. Ο Κροάτης περνά σχεδόν απαρατήρητος και συνεχίζει να προβληματίζει.

Τα μόλις 6’ παρουσίας του Ηλία στο πρωτάθλημα μέχρι την 8η αγωνιστική μάλλον αδικούν τον Κύπριο φορ, με δεδομένη την «αφλογιστία» του Κβιλιτάια και την κάκιστη εικόνα του Μάγκλιτσα. Ο Γεωργιανός έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με το Παραλίμνι, όμως εάν δεν καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς ο Σέρβος θα μπει σε δίλημμα για τον φορ που θα επιλέξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ