ΑΠΟΕΛ: Καμιά διαφοροποίηση με Σιεού

«Ο Σιεού μας έχει προταθεί, αλλά πλέον η περίπτωση του δεν μας απασχολεί», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM το μεσημέρι ανέφερε τα δεδομένα σχετικά με την περίπτωση του Νιγηριανού διεθνούς πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή και το σκηνικό σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy δεν έχει διαφοροποιηθεί.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 350.000 ετησίως ποσό που δύσκολα θα βρει στην Κύπρο. Το γεγονός ότι προτάθηκε από τον Τουρκοκύπριο ατζέντη του Τεκίν Μπιριντσί σε κυπριακές ομάδες μαρτυρά πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπούρσασπορ βλέπει «ζεστά» την προοπτική επιστροφής του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Η Ανόρθωση ενδιαφέρθηκε για να επανεντάξει στο δυναμικό της τον Αμπντουλαΐ Σιεού, o οποίος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια τους οπαδούς της «Κυρίας» τον Ιανουάριο του 2018, όμως μόλις άκουσε τα… θέλω του 27 φορές διεθνούς με τη Νιγηρία ποδοσφαιριστή δεν μπήκε καν στη διαδικασία κατάθεσης προσφοράς.

Η πλευρά του Σιεού θα επιχειρήσει να βρει συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που αξιώνει ο ποδοσφαιριστής και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Άλλωστε είναι εν ενεργεία διεθνής, κατέγραψε γεμάτες σεζόν στην Τουρκία και μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και του δεξιού μπακ. Εφόσον δεν προκύψει ενδιαφερόμενη ομάδα δεν αποκλείεται ο Νιγηριανός να κοιτάξει ξανά το «παζάρι» της Κύπρου ρίχνοντας τις οικονομικές του απαιτήσεις και τότε πολύ πιθανόν να προκύψουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι από το νησί.

 

ΜΕΣΩΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ