aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ: «‘Γ@@@ τη μάνα σας’ από Ουάρντα, καθύβριζε τους πάντες»

ΑΠΟΕΛ: «‘Γ@@@ τη μάνα σας’ από Ουάρντα, καθύβριζε τους πάντες»

Για εμετική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αμρ Ουάρντα κάνει λόγο ο ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι ο Αιγύπτιος καθύβριζε τους πάντες από το πρώτο λεπτό και μέχρι τη στιγμή που μπήκε στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, όταν εκστόμισε το τελευταίο «γ@@@ τη μάνα σας».

Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για τον Ουάρντα:

«Αναμέναμε επίσης από την επίσημη Ανόρθωση να επαναλάμβανε τις άπειρες απολογίες των ανθρώπων της, στο τέλος του αγώνα, για την εμετική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους Warda. Ενός ανθρώπου που καθύβριζε τους πάντες από το πρώτο λεπτό και μέχρι τη στιγμή που μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα όταν εκστόμισε το τελευταίο ‘γ@@@ τη μάνα σας’.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής που προκαλούσε συνεχώς την κερκίδα των φιλοξενουμένων και τον αντίπαλο πάγκο ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Σπύρο Ρισβάνη (προς τιμή του), να τον σπρώξει για να σταματήσει τις χειρονομίες, τη στιγμή των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ της ομάδας τους. Και αντί η ίδια η Ανόρθωση να επιλέξει την οδό της δημόσιας απολογίας μετά όλες τις άλλες απολογίες που μας είχαν μεταφερθεί στο τέλος του αγώνα, ζητά παραπομπή στον αθλητικό δικαστή, μελών της ομάδας μας, για προπηλακισμό του ποδοσφαιριστή τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ