aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – Άρης: Ημίχρονο «φωτιά» με 4 γκολ, 11 ευκαιρίες, 14 φάουλ και 4 κίτρινες!

ΑΠΟΕΛ – Άρης: Ημίχρονο «φωτιά» με 4 γκολ, 11 ευκαιρίες, 14 φάουλ και 4 κίτρινες!

«Χόρτασαν» ποδόσφαιρο όσοι παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη στο ΓΣΠ, για τη φάση των «16» του κυπέλλου Coca – Cola. Τέσσερα γκολ, όλα σε ροή αγώνα και όχι από στατική φάση, με ανατροπή του σκορ, ένα δοκάρι (Μπαμπίκα στο 26’) και τεράστιες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν το μενού του πρώτου σαρανταπενταλέπτου στο γήπεδο της Λευκωσίας.

Η στατιστική υπηρεσία έδειξε εφτά τελικές προσπάθειες για τον ΑΠΟΕΛ, εκ των οποίων οι πέντε στον στόχο. Εννέα ευκαιρίες είχε η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Από αυτές οι έξι ήταν στον στόχο και αποκρούστηκαν από τον Βιντ Μπέλετς, ενώ εκτός στόχου καταγράφεται το δοκάρι του Μπαμπίκα.

Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ σφύριξε 14 φάουλ (11 υπέρ του ΑΠΟΕΛ και τρία υπέρ του Άρη), ενώ τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τους Κβιλιτάια και Ντβάλι του ΑΠΟΕΛ, ενώ για την ομάδα της Λεμεσού τιμωρήθηκαν οι Στεπίνσκι και Μποακί. Ελαφρώς υπέρ των γηπεδούχων ήταν η κατοχή της μπάλας, με ποσοστό 53%, έναντι 47% του Άρη.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ