aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Η κόντρα, το σφάξιμο με το γάντι και τα πολλά νεύρα

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Η κόντρα, το σφάξιμο με το γάντι και τα πολλά νεύρα

Δεν συνηθίζονται οι κόντρες και η γκρίνια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικά σε… νεκρή περίοδο. Γι’ αυτό και ήρθε κάπως ξαφνικό που ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε —διά του Νεκτάριου Πετεβίνου— να μιλήσει μετά από καιρό και να ανοίξει φάλιες με τον Απόλλωνα (περί τίμιων πρωταθλημάτων), μα και με το παρασκήνιο (μίλησε για πόλεμο και ανέφερε ότι υπάρχουν αποδείξεις). Καταλάβατε τι έχουμε να τραβήξουμε την ερχόμενη σεζόν!

Ένας ΑΠΟΕΛ με πολλά νεύρα: ανακοίνωση κατά ΜΜΕ, αναθέρμανση κόντρας με Μαντούκα για Σάσα, ξαφνικό διαζύγιο και δυσαρέσκεια με Σαμπάλα, υπόθεση Σόουζα, απάντηση στον Απόλλωνα με δύο μήνες καθυστέρηση και φωνές για το περσινό παρασκήνιο.

Περίμενα πιο δυναμική απάντηση από τον Φανούριο Κωνσταντίνου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα… έσφαξε με το γάντι: «Ναι, δεν πετύχαμε όσα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά πάντοτε έχουμε μέλημα την οικονομική υγεία της εταιρείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ