aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛ/Ανόρθωση: «Τελειώνει» το σίριαλ Νταουσβίλι

ΑΠΟΕΛ/Ανόρθωση: «Τελειώνει» το σίριαλ Νταουσβίλι

Τις τελευταίες ημέρες διαρρέει… δεξιά και αριστερά ότι ο ΑΠΟΕΛ εγκαταλείπει την περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι και στρέφει αλλού την προσοχή του για ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής, όμως στην πραγματικότητα οι γαλαζοκίτρινοι δεν διαφοροποίησαν ούτε κατ’ ελάχιστο τη στάση τους. Περιμένουν υπομονετικά στη «γωνία» γνωρίζοντας τα δεδομένα που αφορούν την περίπτωση του Γεωργιανού διεθνούς ανασταλτικού μέσου.

O 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε περίοδο διακοπών αυτό το διάστημα και όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περνά μπόλικο χρόνο με τους πρώην (;) συμπαίκτες του Γκεόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι, ενώ στην παρέα τους είναι φυσικά και ο Γκιόργκι Λόρια. Σύντομα θα διαφανεί εάν η τετράδα που συνυπήρξε στην Ανόρθωση κατά τη λήξασα σεζόν θα χωριστεί σε δυάδες ή εάν θα μεγαλώσει η παροικία των Γεωργιανών στον «Αρχάγγελο».

Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος έχει μεταφέρει με δεικτικό τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ανόρθωση και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος. Μάλιστα, οι πιο τολμηροί εκτιμούν ότι ακόμη και εάν δεν συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ το μέλλον του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ζοφερό.

Στην Ανόρθωση ξεκαθάρισαν στον Νταουσβίλι ότι για να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους θα πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα, διαψεύδοντας με έντονο τρόπο τα περί οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή. Η ώρα για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών πλησιάζει και πολύ πιθανόν με την άφιξη του Γεωργιανού μέσου στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα να μπει τέλος στο σίριαλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ