aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και το πέναλτι

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: Ο MVP, η καθοριστική φάση και το πέναλτι

O Aντρίγια Πάβλοβιτς είχε σημαντική συμβολή στην έκβαση του παιχνιδιού στην εμφαντική νίκη του ΑΠΟΕΛ με 3-0 επί της ΑΕΛ. Ο Σέρβος επιθετικός σέρβιρε το πρώτο γκολ και σφράγισε το σκορ. Επομένως, η ανάδειξή του σε πρωταγωνιστή της συνάντησης αποτελεί μονόδρομο.

Η καθοριστική φάση

Το γρήγορο γκολ του Σόουζα στο 5’ έκανε πιο εύκολο το έργο του ΑΠΟΕΛ, που έφερε νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα του, μη επιτρέποντας στην ΑΕΛ να τον αγχώσει με την ξεκάθαρη αμυντικογενή παράταξή της στον αγωνιστικό χώρο.

Το σφύριγμα

Όταν έκανε το σοβαρό λάθος ο Λούκας Σωτηρίου, το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 και έτσι πέρασε ασχολίαστο ακόμα και από την ΑΕΛ. Ήταν στο 77’ όταν φάνηκε να υπάρχει επαφή με τον Χουράδο εντός περιοχής και θα μπορούσε να καταλογιστεί πέναλτι. Από εκεί και πέρα, ο βοηθός Κυριάκος Σωκράτους λανθασμένα ανέκοψε τετ α τετ του Πάβολιβιτς με τον Βοζίνια και στο 35’ κακώς δεν σήκωσε τη σημαία όταν ο Ιωάννου βρέθηκε φάτσα με το γκολ στο 39’, αλλά αστόχησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ