aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ 1-1: Από ένα ημί«Χ»ρονο και πολλά συμπεράσματα

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ 1-1: Από ένα ημί«Χ»ρονο και πολλά συμπεράσματα

Από ένα ημίχρονο είχαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 στο ΓΣΠ. Καλύτεροι ήταν οι γαλαζοκίτρινοι στο πρώτο μέρος, άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Βινίσιους, ενώ είχαν και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λευκωσίας ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τις πολλές αλλαγές του Σάββα Πουρσαϊτίδη στο 46′ (οκτώ αλλαγές). Οι κιτρινοπράσινοι το εκμεταλλεύτηκαν, πήραν τα ηνία του αγώνα και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 77′ με τον Τιάγκο. Λίγα λεπτά αργότερα (82′) η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο να φέρει… τούμπα το ματς ξανά με τον Τιάγκο. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο (46′ Ουζόχο), Τσεπάκ (46′ Βρόντης), Σάντος (46′ Καρώ), Βινίσιους (63′ Πολυκάρπου), Σαμπάλα (46′ Γουίλερ), Λουντέμο (46′ Νταουσβίλι), Ντε Βινσέντι (46′ Ντονγκαλά), Ντανίλο (63′ Τσουτσούκη), Εφραίμ (46′ Μπερν), Οκριασβίλι (37′ Θεοδώρου), Κβιλιτάια (46′ Κατσαντώνης).

ΑΕΚ (Νταβίντ Καταλά): Μαρτίνεθ, Χριστοφόρου (46′ Τάντι), Μιλίσεβιτς, Λουίς Γκουστάβο, Γκαρθία, Φερνάντεθ, Μάμας (46′ Ναούμ), Αναστασίου, Τιάγκο, Ακοράν, Ντάρμπισαϊαρ.

Σκόρερ: Βινίσιους 20′ / Τιάγκο 77΄

Κίτρινες: – / Ντάρμπισαϊαρ.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Ροβέρτος Κώστα.

A’ Boηθός: Σάββας Κανάρης.

Β’ Βοηθός: Λάμπρος Λάμπρου.

Τέταρτος: Χαράλαμπος Παπουής

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11′ Πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς, μετά από ατομική ενέργεια του Σαμπάλα, που έκανε το σουτ εκτός περιοχής, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μαρτίνεθ η μπάλα.

12′ Κίτρινη κάρτα στον Ντάρμπισαϊαρ για φάουλ στον Τσεμπάκ.

14′ Πρώτο σουτ και για την ΑΕΚ, μακρινό από τον Ακοράν, μάζεψε εύκολα ο Ουζόχο.

15΄Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι…

20′ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει το σκορ ο ΑΠΟΕΛ με τον Βινίσιους. Ο Εφραίμ έδωσε ωραία πάσα στον Κβιλιτάια, ο οποίος προσπάθησε να βρει τον Ντανίλο, ευνοήθηκε από τις κόντρες ο Βινίσιους που έκανε το σουτ λίγο μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

25′ Cooling break.

28′ Σύγκλινε ωραία ο Οκριασβίλι και έκανε το σουτ, λίγο έξω από την περιοχή, απομάκρυνε σε κόρνερ με δυσκολία ο Μαρτίνεθ.

30′ Νέο καλό μακρινό σουτ, αυτή τη φορά από τον Κβιλιτάια, λίγο έξω.

34′ Από καλή θέση ο Ντάρμπισαϊαρ πήρε την κεφαλιά, μάζεψε εύκολα ο Ουζόχο.

36′ Στο έδαφος ο Οκριασβίλι, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

37′ Θεοδώρου στη θέση του Γεωργιανού.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Οκτώ αλλαγές για τον ΑΠΟΕΛ, Μιχαήλ, Νταουσβίλι, Ντονγκαλά, Καρώ, Βρόντης, Γουίλερ, Μπερν και Κατσαντώντης πέρασαν εντός αγωνιστικού χώρου.

46′ Ναούμ αντί Μάμα για την ΑΕΚ, και Τάντι αντί Χριστοφόρου.

53′ Σουτ του Αναστασίου, κόντραρε στον Νταουσβίλι και έφυγε σε κόρνερ.

63′ Πολυκάρπου στη θέση του Βινίσιους και Τσουτσούκη στη θέση του Ντανίλο.

67′ Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Τιάγκο από το ύψος του πέναλτι και μόνος έκανε το σουτ στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Φερνάντεθ, μπλόκαρε ο Μιχαήλ.

68′ Cooling Break.

77′ ΓΚΟΛ 1-1 Φέρνει στα ίσα το ματς ο Τιάγκο. Ο Ντάρμπισαϊαρ με πολύ ωραία πάσα έβγαλε τον Τιάγκο απέναντι από τον Μιχαήλ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση.

79′ Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ, Σιαθάς και Ρομό στις θέσεις των Ακοράν και Ντάρμπισαϊρ.

82′ Γύρισμα του Γκαρσία, μόνος από το ύψος της περιοχής ο Τιάγκο αστόχησε.

87′ Κίτρινη κάρτα στον Κατσαντώνη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ