Αποχωρεί κι αυτός από την Ομόνοια!

Πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως Ομόνοια, ποδοσφαιριστής και Άρης, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ώστε ο Κύπριος επιθετικός να μετακομίσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»...

Λόγω της πληρότητας στην επιθετική γραμμή και με βάσει τις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου στα έως τώρα φιλικά, ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σάκη Κύπρου.

Πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως Ομόνοια, ποδοσφαιριστής και Άρης, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ώστε ο Κύπριος επιθετικός να μετακομίσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ομάδα από την οποία τον αγόρασε το «τριφύλλι». Ανοίγοντας παρένθεση να αναφέρουμε πως ο Κύπρου είναι «προϊόν» των Ακαδημιών της Ομόνοιας.

Βάσει πληροφοριών, επιθυμεί κι ο ίδιος να αποχωρήσει ώστε να παίξει σε ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και θα υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Κύπρου χαίρει της εκτίμησης του προέδρου του Άρη Σταύρου Δημοσθένους. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί το καθεστώς με το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα μετεγγραφεί στον Άρη, αφού ο Κύπρου έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ