aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπό το ταμείο ανεργίας ξανά στα κυπριακά γήπεδα ο Μανιάς

Από το ταμείο ανεργίας ξανά στα κυπριακά γήπεδα ο Μανιάς

Την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά ανακοίνωσε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Χριστοφόρος Τορναρίτης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπράσινων με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλωσόρισε τον Ελλαδίτη επιθετικό στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος φορ θήτευσε πέρυσι στην Ανόρθωση με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 30 συμμετοχές και πέτυχε πέντε τέρματα. Από το καλοκαίρι ήταν στο ταμείο ανεργίας, αφού δεν βρήκε ομάδα. Έξι μήνες μετά δένει ξανά κορδόνια και επιστρέφει στη δράση ξανά στα κυπριακά γήπεδα, αλλά με τα μαυροπράσινα του Ολυμπιακού.

325352325325

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μανιά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο Ελλαδίτη επιθετικό Μιχάλη Μανιά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μιχάλης στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, στην Πολωνική Pogon Szczecin, καθώς και στις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη Θεσσαλονίκης και Απόλλων Σμύρνης ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Μανιά στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ