aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑπό το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό!

Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη Νέα Σαλαμίνα δεν λένε μεγάλα λόγια. Δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πως η υπόθεση «τρεις βαθμοί» δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικούς τους πόδια. Αυτό που υπόσχονται στον κόσμο της ομάδας είναι πως, όποιοι κι αν αγωνίζονται σε κάθε αγώνα θα βγάζουν μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, θα έχουν πάθος, πείσμα, αποφασιστικότητα και διάθεση για να παλεύουν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Στο εν λόγω περίγραμμα, λοιπόν, κινούνται και όσον αφορά στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ. Μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πάρα πολύ, δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές από το τεχνικό τιμ και άπαντες θέλουν να πιστεύουν πως η ομάδα θα παρουσιαστεί σαφώς πιο απαιτητική και διεκδικητική στη σημερινή της αποστολή. Στο εν λόγω ματς, πάντως, οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κατά το πρώτο ιδιαίτερα μέρος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα δηλώσουν άλλη μια φορά το «παρών» τους στις κερκίδες του σταδίου «Αμμόχωστος», στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Το έπραξαν με την Πάφος FC, σε ένα 90λεπτο κατά το οποίο μπορεί να ηττήθηκε η ομάδα, αλλά στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Το έπραξαν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, συγχαίροντας άπαντες για τη νίκη τους.

Ο Κύπριος προπονητής δεν υπολογίζει στον Ιβάν Φουστάρ, ο οποίος ανέβασε ρυθμό στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται στο επόμενο παιχνίδι να ενισχύσει το πλάνο. Ο Χοσέ Σαν Ρομάν αισθάνεται καλύτερα, ενώ το «πάλεψε» μέχρι χθες ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι χωρίς όμως να προλάβει τον αγώνα. Με αυτά και με αυτά, λοιπόν, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κατέληξε στις αποφάσεις για το αρχικό σχήμα, βασιζόμενος κατά τις προηγούμενες μέρες στους ετοιμοπόλεμους, σαφώς, ποδοσφαιριστές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τάσος Κίσσας και στην άμυνα, εάν διατηρηθεί ο σχηματισμός 4-2-3-1, από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κύπρος Χριστοφόρου, Τζόρντι Σέσαρ, Μπένζιαμιν Λαμπό, Άντερσον Κορέια. Στην καρδιά του κέντρου το προβάδισμα έχουν οι Σάσα Μαριάνοβιτς και Φαρσάντ Νουρ, ενώ στα άκρα της επίθεσης μάλλον θα κινούνται οι Τσαρλς Ελουντού, Τόνια Τίστνελ. Από εκεί και πέρα, ο Ιωάννης Κωστή αναμένεται ότι θα επωμισθεί τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ κέντρου και επίθεσης και στην κορυφή θα πάρει θέση μάχης ο υψηλόσωμος Νιγηριανός Κίνγκσλι Ονουέγκμπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ