aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπό την Ομόνοια στον Απόλλωνα με… σταθμό στην Πάφος FC

Από την Ομόνοια στον Απόλλωνα με… σταθμό στην Πάφος FC

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο Αντρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης). Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Πάφος FC αποδέχθηκε την πρόταση των γαλάζιων για συμβόλαιο τριών χρόνων (ο Απόλλων θα έχει δικαίωμα ανανέωσής του στο τέλος κάθε σεζόν) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετακομίζει στο Κολόσσι.

Ο Φιλιώτης άρχισε την καριέρα του στην Ομόνοια, όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος μέχρι το Καλοκαίρι του 2018, ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Πάφος FC. Με τη φανέλα της παφιακής ομάδας είχε «γεμάτες» σεζόν, αφού το 2018-19 κατέγραψε 21 εμφανίσεις και στη λήξασα σεζόν 17 ενώ σημείωσε ένα γκολ.

Αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της άμυνας, κυρίως ως αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται ο Σωφρόνης Αυγουστή με αυτή την κίνηση (καθώς υπάρχει ήδη στο ρόστερ ο Βασιλείου) να κάνει σκέψεις χρησιμοποίησης του Αγκίρε σε μερικά ματς στη θέση του αριστερού εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ