aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό την Ομόνοια εξαρτάται...

Από την Ομόνοια εξαρτάται…

O Φράνσις Oυζόχο θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, στο σημερινό (25/10, 19:00) αγώνα της Ομόνοιας με την ΠΑΕΕΚ, αφού η παρουσία του ήταν καλή στον αγώνα με την Βασιλεία αλλά και παράλληλα ο Φαμπιάνο έχει ένα μικροπρόβλημα το οποίο θα τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Ο Χούμποτσαν είναι ένας ακόμη παίκτης που θα πάρει θέση βασικού, ενώ δεν θα πρέπει να μας παραξενέψει αν ο Μπεργκ αποφασίσει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ζαχαρίου, ο οποίος ξεκουράστηκε αφού επίσης δεν είχε κάνει το ταξίδι στην Ελβετία. Ο Νορβηγός έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεση του και τους μόνους που δεν μπορεί να υπολογίζει είναι τους Κούσουλο, Μποτεάκ και Σεχού, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ένα γρήγορο γκολ είναι το ζητούμενο για τους πράσινους, ώστε να μπουν σε θέση οδηγού στο ματς που έτσι κι αλλιώς θα κριθεί από την απόδοση της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ