aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπό την 6η αγωνιστική ανεμβολίαστοι οπαδοί με αρνητικό PCR

Από την 6η αγωνιστική ανεμβολίαστοι οπαδοί με αρνητικό PCR

Μικρές χαλαρώσεις μέτρων αναμένεται να εγκρίνει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη σημερινή Επιτροπή Υγείας, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας. Όπως είπε, οι χαλαρώσεις θα αφορούν στην είσοδο θεατών σε γήπεδα, θέατρα και σινεμά.

Επομένως, από την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα έχουμε είσοδο στα γήπεδα μη εμβολιασμένων οπαδών, αρκεί να προσκομίζουν αρνητικό τεστ PCR.

Όσον αφορά τη χρήση μάσκας είναι ένα μέτρο όπως υποστηρίζει, το οποίο βοηθά στην αποτροπή της εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα με τον υπουργό Υγείας να δηλώνει πως θα ήταν καλό να μείνει στη ζωή μας και το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα ανέφερε πως τα ψηλά ποσοστά εμβολιασμού, στάθηκαν αρωγός ώστε να μειωθούν οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.

Όπως τόνισε το άνοιγμα των σχολείων και των πανεπιστημίων, οι αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, είναι μερικοί παράγοντες που βοηθούν τον ιό να εξαπλωθεί πιο γρήγορα. «Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί λοιπόν», είπε.

Για το εάν θα υπάρξουν ή όχι περαιτέρω χαλαρώσεις, σύμφωνα με τον ίδιο, θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα που θα καταγραφεί το επόμενο διάστημα στο νησί μας, όπου θα έχουμε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ