aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑπίστευτο: Ο Στιβ κινδύνεψε σοβαρά λόγω ενός ιπποπόταμου

Απίστευτο: Ο Στιβ κινδύνεψε σοβαρά λόγω ενός ιπποπόταμου

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ άλλοτε ήταν ο Αγγλοκύπριος τεχνικός Στιβ Κωνσταντινίδης στην πρόσφατή του συνέντευξη στο Gazzetta.gr. O πρώην τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, με αφορμή το γεγονός πως δούλεψε σε πολλές χώρες της Αφρικής και της Ασίας, αναφέρθηκε σε μία εμπειρία που είχε στο Μαλάουι, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν κινδύνεψε ποτέ.

Κι εκεί που περιμένεις πως αν συνέβη αυτό, θα αφορούσε σε ατύχημα ή θα ήταν στο πλαίσιο της εγκληματικότητας στη χώρα, διαβάζεις για έναν τεράστιο ιπποπόταμο.

Αναλυτικά: «Στο Μαλάουι παραλίγο να χτυπήσω σοβαρά… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμασταν στη ζούγκλα και τότε είδα έναν τεράστιο ιπποπόταμο. Πήγα κοντά να τον φωτογραφίσω και οι συνοδοί μου φώναζαν να μην πλησιάσω. Αλλά εγώ δεν τους άκουσα. Μόλις έφτασα κοντά εκείνος σήκωσε το κεφάλι… Πάγωσα. Ευτυχώς δεν μου επιτέθηκε, γιατί οι ιπποπόταμοι ευθύνονται για τους περισσότερους θανάτους ανθρώπων στην Αφρική. Μετά μου εξήγησαν γιατί δεν μου επιτέθηκε. Επειδή το νερό ήταν πίσω του και όχι πίσω μου. Όταν συμβαίνει αυτό, ο ιπποπόταμος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κινηθεί εναντίον σου, γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πλησιάσει στο νερό. Αν όμως βρίσκεσαι εσύ ανάμεσα σε αυτόν και τη λίμνη ή το ποτάμι, τότε νομίζει πως θέλεις να τον εμποδίσεις και σε κυνηγά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ