aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑπαραίτητο φρεσκάρισμα ενόψει Ομόνοιας

Απαραίτητο φρεσκάρισμα ενόψει Ομόνοιας

Το πρόγραμμα προπόνησης της Νέας Σαλαμίνας, για την εβδομάδα που πέρασε, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά το φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου την περασμένη Πέμπτη (2-1), επέλεξε να ρίξει τον ρυθμό στις δύο προπονήσεις που ακολούθησαν.

Θεώρησε ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ανάγκη να αποφορτιστούν από τις υψηλές εντάσεις και σε συνδυασμό με το σημερινό ρεπό, τους περιμένει να επιστρέψουν αύριο φρέσκοι για να πιάσουν δουλειά ενόψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος».

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του για ακόμη μία φορά τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη χειρουργική επέμβαση. Όπως γράψαμε και χθες, ο Φαρσάντ Νουρ ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα και ο Πουρσαϊτίδης εύχεται να μην προκύψει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων που μεσολαβούν, καθώς και να επιστρέψουν γεροί οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους (Ρενάτο Μαργκάσα/Εθνική Κύπρου, Θεοδόσης Σιαθάς/Ελπίδες, Ιωάννης Κωστή, Κωνσταντίνος Σεργίου/Νέων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ