aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Αόρατη» στα πρώτα ημίχρονα η Ομόνοια, εκεί που «πετάει» ο Άρης

«Αόρατη» στα πρώτα ημίχρονα η Ομόνοια, εκεί που «πετάει» ο Άρης

Mπορεί να έχουμε διανύσει μόλις πέντε αγωνιστικές, και αυτές κουτσουρεμένες καθώς υπάρχουν ομάδες (ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΠΑΕΕΚ) με τέσσερις αγώνες, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό δείγμα της δυναμικότητας και των επιδόσεων των 12 ομάδων.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός ότι ο Άρης έχει σκοράρει τα εφτά από τα οκτώ τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (και μόλις ένα στο δεύτερο), ενώ η Ομόνοια δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κατά τη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου στους τέσσερις αγώνες της. ΑΕΛ και ΑΕΚ με έξι τέρματα είναι οι ομάδες με την καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ΠΑΕΕΚ έχει σκοράρει τρία γκολ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και μόλις ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Απόλλων είναι πιο ισορροπημένος, με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο. Από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Εθνικός, ενώ η Πάφος «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο. Η Δόξα έχει σκοράρει, επίσης, δύο τέρματα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και άλλα τρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ανόρθωση είναι πιο παραγωγική στα πρώτα ημίχρονα, διάστημα κατά το οποίο σημείωσε τέσσερα τέρματα, (έναντι δύο στα δεύτερα ημίχρονα). Ο ΑΠΟΕΛ, η ομάδα με τη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, έχει πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη. Η Ομόνοια πέτυχε και τα τέσσερα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ και ο Ολυμπιακός την «βρίσκει» μετά την ανάπαυλα διάστημα στο οποίο σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ