aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνυπαρξία ΑΠΟΕΛ, αντίσταση από Ερμή και τιμωρία… (video)

Ανυπαρξία ΑΠΟΕΛ, αντίσταση από Ερμή και τιμωρία… (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε ένα παιχνίδι με μετρημένες καλές φάσεις και που αν είχε εικόνα σε θέμα ρυθμού, θα έμοιαζε με ένα κουτάκι υπνωτικών χαπιών, ΑΠΟΕΛ και Ερμής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο «Αμμόχωστος».

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ερμής ως μία πολύ αδύναμη ομάδα αντιστάθηκε όσο γινόταν οχυρωμένη στα μετόπισθεν και αποτέλεσμα αυτού ήταν να γεννηθεί μία έντονη επιθυμία στον κόσμο να κλείσει την τηλεόραση και ο αγώνας να οδηγηθεί στη λευκή ισοπαλία.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ασφαλώς δεν κολακεύει τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις μετά από τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από τη Σλόβαν Λίμπερετς στη Τσεχία και πλέον το κλίμα είναι πιο βαρύ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για τον οποίο οι αντιδράσεις του κόσμου γίνονται ολοένα και εντονότερες. Αντιθέτως, το 0-0 και ο πόντος κολακεύει την ομάδα της Αραδίππου που με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο της έχει βαθμολογικό όφελος για δεύτερη φορά σε τρία ματς.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει 8ος με οκτώ πόντους, ενώ ο Ερμής έκανε μικρό άλμα και με 4 πόντους είναι 11ος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Ερμής (Νίκος Ανδρονίκου): Καϊκέ, Καραγκούνης, Δημητρίου, Ρουσιάς (82′ Παπαθανασίου), Αλαμπρίτης (61′ Παντελή), Ντίας, Φούφλια, Χολτ, Κυριακίδης, Παραγκούλγκοφ (68′ Σιντιμπέ), Λέμος.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ζεράλδες, Ζορζ, Σιέλης, Γουίλερ, Ατζίλι (62′ Ζαχίντ), Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Εντονγκαλά (62′ Εφραίμ), Κλωναρίδης (72′ Κατσαντώνης), Σαχάρ.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 45′ Σιέλης, 75′ Γουίλερ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Τέταρτος: Δημήτρης Σολωμού.

Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ