Άντερ Μουρίγιο υπό πίεση

Τα περιθώρια στενεύουν για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα χρονικά περιθώρια ώς την έναρξη της προετοιμασίας επί κυπριακού εδάφους στενεύουν, καθώς σε περίπου μία εβδομάδα η ΑΕΚ θα αρχίσει πρώτα τα εργομετρικά τεστ και ακολούθως τις προπονήσεις. Ώς τότε θα πρέπει κάποια θέματα να λυθούν, ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια ο Άντερ Μουρίγιο και να γνωρίζει καλύτερα προς τα πού θα κινηθεί και ποιες ενέργειες θα ακολουθήσει στον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Από τη μια υπάρχει η ανάγκη για εξεύρεση τουλάχιστον ενός Κύπριου ποδοσφαιριστή που θα προορίζεται για βασικός. Ο Φάνος Κατελάρης εξακολουθεί να ενδιαφέρει και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν να γίνουν επαφές με την Ομόνοια για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Νάτσο Κάσες και Χόρχε Λαρένα. Ο δεύτερος φαίνεται να έχει προσεγγιστεί και από άλλες ομάδες μιας και πέρα από τη Δόξα, πληροφορίες φέρουν την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να ενδιαφέρεται ζεστά. Ο ίδιος είναι διατεθειμένος να περιμένει να δει τι θα γίνει με την ΑΕΚ και τι θα αποφασίσει η ομάδα. Όσο όμως ο Κάσες δεν απαντά αν αποδέχεται τη μείωση και να ανανεώσει, τόσο και καθυστερεί να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Την ίδια ώρα ο Μουρίγιο θέλει να φέρει και δύο τουλάχιστον παίκτες κάτω των 22 ετών. Παίκτες οι οποίοι να είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα και οι οποίοι θα μπορούν να χτυπήσουν ακόμη και θέση στην ενδεκάδα. Στη λήξασα σεζόν υπήρχαν οι Φακούντο Γκαρσία και Ιγκόρ Σίλβα, οι οποίοι πρόσφεραν πολλά. Αν καταφέρει ο Μουρίγιο και κρατήσει τον έναν εκ των δύο θα είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο. Πιο βατή φαντάζει η περίπτωση του Γκαρσία, ενώ γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης ικανού ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρονών, ο οποίος να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός. Ο Άντερ Μουρίγιο αξιολογεί κάποιες περιπτώσεις και δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρει τελικές αποφάσεις σε διάφορα θέματα που «καίνε».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ