aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνορθωσιάτης με... βούλα ο Σάβιτς

Ανορθωσιάτης με… βούλα ο Σάβιτς

Την πρώτη της μετεγγραφή επί εποχής Αλμπέρτο Μπενίτο ανακοίνωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ξεκινά το χτίσιμο της νέας Ανόρθωσης από την άμυνα, μιας και ανακοινώθηκε η απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Μίλαν Σάβιτς. Η συμφωνία, η οποία έχει υπογραφεί, αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με την Ανόρθωση να έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει για δύο ακόμη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίλαν Σάβιτς. Πρόκειται για 22χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Αποφοίτησε από τις ακαδημίες της Παρτιζάν και της Γκεντ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στις Μπέογκραντ και Νόβι Πάζαρ. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον Μίλαν στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ο Σάβιτς είναι ποδοσφαιριστής με προοπτική και η απόκτησή του δείχνει και αυτό που είπε ο Μπενίτο κατά την παρουσίασή του. Δηλαδή, ότι δεν έχει πρόθεση να ψάχνει αποκλειστικά στην Ισπανία για μετεγγραφές αλλά πως θα κοιτάξει να βρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο Σάβιτς λογικά θα είναι μια φθηνή επιλογή για την Ανόρθωση και στην πορεία θα διαφανεί αν θα αποδειχθεί «χρυσή» κίνηση.

Οι Πούτσε και Μπενίτο συνεχίζουν το ψάξιμο και την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και με άλλους ποδοσφαιριστές μιας και είναι γνωστό ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκκρεμότητες στο ρόστερ. Ο Μπενίτο παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις, τις αξιολογεί και σε συνεργασία με τον Πούτσε, ο οποίος είναι στην Ισπανία, θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ