aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνορθωσιάτικη τοποθέτηση για Γιώργο Εφραίμ και ακραία ενίσχυση

Ανορθωσιάτικη τοποθέτηση για Γιώργο Εφραίμ και ακραία ενίσχυση

Ο παραγκωνισμός του Γιώργου Εφραίμ από τον Πάολο Τραμετσάνι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα ποδοσφαιρικά στέκια. Ο Κύπριος διεθνής δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας ενόψει των αγώνων με τη Σουτιέσκα.

Διαβάστε επίσης: Φωνή βοώντος, περί Εφραίμ απόντος

Μάλιστα, φημολογείται τις τελευταίες μέρες πως ο ακραίος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων βρίσκεται στην μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια και γι’ αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, κλήθηκε (Super Sport fm 104.0) να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματικό ποστ… αινιγματικά σχόλια από Μερκή, Μακρή, Τράικοβιτς (pics)

Το σχετικό απόσπασμα: «Δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή. Σε περίπτωση που διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή δεν αποκλείουμε να κάνουμε κίνηση. Για την ώρα με τα δεδομένα που υπάρχουν και τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ, το θεωρώ κάπως απομακρυσμένο. Κινούμαστε πάντως για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ