aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ζήτησε τον Κάιπερς η Ανόρθωση, αλλά…»

«Ζήτησε τον Κάιπερς η Ανόρθωση, αλλά…»

Για πρόταση στον Ολυμπιακό Πειραιώς για δανεισμό του Ούγκο Κάιπερς, κάνει λόγο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «sportime.gr». Όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ, ο 23χρονος επέστρεψε από τον δανεισμό του στο Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να τον υπολογίζει, γι’ αυτό και η ομάδα του Πειραιά απάντησε αρνητικά στην «Κυρία».

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός πέρσι το καλοκαίρι είχε αποκτήσει τον Ούγκο Κάιπερς, μετά από ένα διάστημα δύσκολο για τον παίκτη.

Είχε να αγωνιστεί για καιρό τότε και για αυτό ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον δώσει υπό τη μορφή δανεισμού στην Αζαξιό, Γαλλία 2, για να πάρει συμμετοχές.

Έπαιξε στην Αζαξιό συνολικά σε 22 ματς και κατάφερε να βρει δίχτυα 5 φορές.

Μετά τον δανεισμό του επέστρεψε στο Ρέντη, καθώς ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε στο Ρέντη και μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να τον υπολογίζει, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Του είχε δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τώρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως του αρέσει ο Κάιπερς και μάλιστα ο ίδιος ήταν που είπε «όχι» σε έναν νέο δανεισμό του.

Η Ανόρθωση ζήτησε τον παίκτη από τον Ολυμπιακό, αλλά μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς έμεινε στο Ρέντη και τώρα είναι και σε αποστολή επίσημου ματς.

Θα δείξει η συνέχεια αν θα παραμείνει στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Αλλά τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του τεχνικού των Πειραιωτών.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προτάσεις για τον δανεισμό του Βέλγου φορ. Και μία ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ